132013Mar
Ce este nou Ecranul Start Tot ceea ce vă interesează cel mai mult se află pe noul ecran Start. Dalele de pe ecranul Start sunt conectate la persoane, aplicații, fotografii sau site-uri web și cuprind cele mai recente informații, ca să fiți mereu la curent cu noutățile, dintr-o privire. Mouse, tastatură – și acum atingere Windows...

Windows 8

Ce este nou

Ecranul Start

Tot ceea ce vă interesează cel mai mult se află pe noul ecran Start. Dalele de pe ecranul Start sunt conectate la persoane, aplicații, fotografii sau site-uri web și cuprind cele mai recente informații, ca să fiți mereu la curent cu noutățile, dintr-o privire.

Mouse, tastatură – și acum atingere

Windows 8 este perfect pentru PC-uri având doar un mouse și o tastatură, pentru cele cu ecrane tactile, dar și pentru cele care beneficiază de ambele. Indiferent de tipul de PC pe care îl aveți, veți descoperi moduri rapide și fluide pentru a comuta între aplicații, pentru a muta lucrurile și a trece fără sincope dintr-un loc într-altul.

PC-uri noi

Există PC-uri noi uimitoare de toate tipurile, inclusiv tablete elegante și ușoare, convertibile și laptopuri.

Aplicații de la Magazinul Windows

Windows 8 este livrat cu un nou magazin pentru aplicații, Magazinul Windows. Deschideți Magazinul direct din ecranul Start, pentru a răsfoi și a descărca aplicații culinare, de fotografii, sport, știri și multe altele – multe dintre acestea gratuite.

Propriul dvs. Windows, peste tot

Conectați-vă folosind contul Microsoft la oricare dintre PC-urile dvs. care ruleazăWindows 8 și veți vedea imediat propriul dvs. fundal, preferințele de afișare și setările.

Familiarul îmbunătățit

O persoană care lucrează pe un PC Windows 8

Desktopul

Desktopul cu care sunteți obișnuit – cu bara sa de activități, cu foldere și pictograme – se află încă aici și este mai bun ca oricând, cu o nouă bară de activități și o gestionare fluidizată a fișierelor.

Securitate

Fiți mai în siguranță și actualizat în mod automat cu Windows Defender, Paravan de protecție Windows și Windows Update.

Viteză

Windows 8 se lansează mai rapid, comută mai rapid între aplicații și utilizează energia electrică mai eficient decât Windows 7.

De ce să descărcați Windows 8?

Un PC care rulează Windows 8

Merge cu dvs. oriunde

Imaginile, fișierele și setările dvs. se sincronizează ușor în cloud, ca să puteți ajunge aproape oriunde aveți nevoie.

Perfect atât pentru lucru, cât și pentru divertisment

Windows 8 vă oferă puterea de a naviga rapid pe internet, de a urmări filme, de a juca jocuri, de a vă îmbunătăți CV-ul și de a realiza o prezentare strălucită – totul pe un singur PC.

Vă păstrați toate fișierele

Dacă PC-ul dvs. rulează momentan Windows 7, fișierele, aplicațiile și setările dvs. se vor transfera cu ușurință la Windows 8.

Vă păstrați programele familiare

Programele care rulează pe Windows 7 vor rula pe Windows 8.