272014Nov

Valul II Black Friday 28 noiembrie – 1 decembrie. Vedeti ce magazine paricipa

Desi majoritatea au organizat Black Friday autohton weekend-ul trecut, magazinele online sau traditionale nu rateaza inca o sansa de mai scapa de stocuri si propun, incepand din aceasta noapte si pana pa 1 Decembrie, noi reduceri. Ce magazine participa, vedeti in continuare.

MarketOnline

MarketOnline isi anunta cumparatorii ca “sarbatoreste romaneste cu reduceri de pana la 65%”. Campania se desfasoara incepand de astazi pana pe 2 decembrie si se numeste “Ziua nationala a reducerilor”.

F64

F64 ii invita pe utilizatorii pasionati de fotografie sa “intre in hora reducerilor” intre 28 noiembrie si 1 Decembrie.

EvoMAG

EvoMAG de asemenea, mizeazza mai mult pe Ziua Nationala a Romaniei decat pe Black Friday-ul american si pune sub tricolor cateva oferte inca de pe acum, promitand premii pe 1 Decembrie pentru cumparatori.

YellowStore

Yellowstore.ro organizeaza American Black Friday, incepand din aceasta noapte si pana pe 30 noiembrie. Campania demareaza online la ora 00.00 cu aparate foto, obiective si accesorii cu reduceri de pana la 65%

Domo

Domo continua, de fapt, saptamana Black Friday in care a oferit reduceri la multe produse din oferta.

Media Galaxy si Altex

Magazinele Altex si Media Galaxy, de asemenea, merg mai departe cu oferta de Black Friday, oferta demarata inca de la jumatatea lunii.

Oktal

Oktal continua campania de reduceri pana maine inclusiv. Magazinul online a derat ofertele Black Week in 24 noiembrie, iar in aceasta noapte ar putea oferi cateva surprize vizitatorilor.

CitGroup

Citgroup a demarat ofertele de Black Friday inca din 21 noiembrie, dar promotiile continua pana pe 30 noiembrie. Daca sunteti interesati de reduceri la produse refurbished, vizitati site-ul magazinului

Running Shop

Dupa cum va anuntam intr-un articol anterior, Running Shop, magazin dedicat pasionatilor de sport si fitness, a demarat campania de reduceri de Black Friday inca din 21 noiembrie, insa ofertele promotionale sunt inca disponibile pana pe 30 noiembrie!

CEL.ro

Si CEL.ro va organiza o a doua runda de Black Friday cu reduceri la o serie de produse, iar campania va demara, potrivit informatiilor noastre, maine, 28 noiembrie.Recomanda


  afisari

Source Article from http://www.hit.ro/stiinta-generala/Valul-II-Black-Friday-28-noiembrie-1-decembrie-Vedeti-ce-magazine-paricipa

Service Calculatoare Constanta – numarul 1 in servicii IT


Leave a Reply