82017Jun

Service Laptop Constanta | Acer, HP, Asus, Lenovo, Apple, Alienware, Sony, Thoshiba, MSI

Service Laptop Constanta

Daca laptop-ul tau nu mai functioneaza normal, se incalzeste sau se blocheaza, atunci ai nevoie de Erika Power Systems. Tot ce trebuie sa faci este sa il aduci la noi. Echipa noastra de tehnicieni IT il va testa si diagnostica aplicand solutia optima de reparare a acestuia,inapoindu-l in cea mai buna forma.

Cu serviciile oferite de departamentul Service IT Epsys ai garantia ca nu trebuie sa investesti bani intr-un laptop nou. Spre deosebire de competitorii nostri, noi incercam sa reparam componenta defecta,nu sa o inlocuim. Apeleaza la serviciile noastre de service laptop si ai siguranta ca apelezi la cei mai buni profesionisti din domeniu.

Servicii oferite de Erika Power Systems:

  • Reballing Chipset Video

BGA REBALLING CONSTANTA

Cea mai des întâlnită problema la laptop-uri este defectarea chipsetului grafic(placa video onboard sau dedicata) Din cauza acumulării de praf în zona ventilatorului sau a unui scurt electric acesta se supraincalzeste, defect ce duce la dezlipirea sau arderea lui, cat si a northbridge-ului sau a southbridge-ului de pe placa de baza. Recomandam efectarea unei revizii tehnice o data la 6 luni pentru a preintampina astfel de probleme si a va bucura cat mai mult de produsul achizitionat.

In cele mai multe cazuri aceasta este lipita pe placa de baza a laptopului, astfel singura soluție recomandata de cele mai multe service-uri este înlocuirea plăcii de baza care de cele mai multe ori se apropie ca si cost de valoarea întregului laptop.

Exista totusi o solutie: dezlipirea si relipirea cipurilor cu ajutorul unor echipamente profesionale care sunt utilizate de catre noi. Înlocuirea cipurilor nu este similară cu înlocuirea unei baterii într-o lanternă, necesita echipamente specializate si tehnicieni bine pregatiti.

Mai multe detalii aici …

  • Inlocuire Display și/sau Invertor

Ecranul Laptopului este principalul mijloc de afișare a informațiilor și interacțiunii cu utilizatorul, astfel încât orice defecțiune apărută la ecranul LCD poate paraliza lucrul cu acel laptop. Ecranul LCD sau LED este foarte sensibil la șocuri, vibrații puternice și chiar presiune. Laptopurile atât de tip notebook cât și netbook sunt foarte sensibile la aceste tipuri de actiuni.Service Calculatoare Constanta vă ajută să schimbați într-un timp scurt ecranul în funcție de disponibilitatea ecranului LCD/LED în stoc.

Invertorul Laptopului exista in diverse forme si dimensiuni. Invertorul are functia de a alimenta cu energie electrica lampa displayului de laptop. Acesta este montat in interiorul capacului de display, de cele mai multe ori in partea de jos a displayului.

Invertorul transforma voltajul de putere mica oferit de placa de baza in voltaj de putere mare, necesar functionari lampii display-ului. Atunci cand invertorul laptopului functioneaza in parametri normali, lampa displayului functioneaza in parametri normali si astfel displayul laptopului primeste lumina necesara pentru a afisa o imagine corect luminoasa.

Defectarea invertorului are simptome similare defectarii lampii displayului si de cele mai multe ori nu poti pune un diagnostic fara sa testezi pe rind cele doua componente. Va recomandam in acest caz sa ne contactati pentru o diagnosticare.

  • Revizie Tehnica și Inlocuire Pasta Termoconductoare

Este o operaţiune foarte importantă, care este ignorată de mulţi utilizatori. Necurăţarea la timp a ventilatoarelor, radiatoarelor poate duce cu uşurinţă la un defect grav din cauza supraîncălzirii.

 Dacă laptopul este folosit într-un mediu cu mult praf sau ţinut pe suprafeţe ce aduna praful, cum ar fi plapumă, canapea, covor, etc.

Pentru transferul caldurii produsa de procesor (sau alte componente ”fierbinti”) la radiatorul sistemului de racire se foloseste un material termoconductor care are rolul de a imbunatati transferul termic dintre componenta si radiator. Cu timpul, proprietatile termoconductoare ale materialului termoconductor se depreciaza si trebuie sa fie inlocuit.

Este recomandat ca odata la 6 luni sa se faca o revizie generala a sistemului de racire, revizie ce consta in:

– curatarea si gresarea ventilatorului;

– curatarea radiatorului;

– inlocuirea pastei termoconductoare de pe procesor(CPU);

– inlocuirea pad-urilor termice de pe memorii si placa grafica(GPU).

[nggallery id=2]
 
 Alte servicii oferite:
  • Diagnosticare (este gratuita)
  • Upgrade componente laptop