62009Oct

Service Calculatoare Constanta

Daca laptopul tau s-a stricat cand aveai cea mai mare nevoie de el, atunci Service Calculatoare Constanta este solutia ta. Tot ce trebuie  sa faci este sa il aduci la noi. Cea mai performanta echipa de tehnicieni IT va analiza situatia si va aplica tratamentul optim de reparatie laptop/PC, iar apoi ti-l vom inapoia in cea mai buna forma.

Acum poti sa stai linistit, la Service Calculatoare Constanta  ai garantia ca nu trebuie sa investesti bani intr-un laptop sau calculator nou.

Cu ajutorul service-ului nostru economisesti bani iar laptop-ul/calculatorul va fi din nou ca in prima zi. Spre deosebire de competitorii nostri, noi nu schimbam piesele, ci le reparam pentru ca ele sa functioneze la capacitatea lor maxima. Apeleaza la serviciile noastre de service IT si ai siguranta ca apelezi la cei mai buni profesionisti din domeniu. Si stii de ce? Pentru ca, datorita echipamentelor de service performante de care dispunem,  si alte firme de service laptop apeleaza la serviciile noastre.

Service Calculatoare Constanta.

Aveti un calculator defect, care necesita reparatii sau un upgrade ?

Aveti probleme cu sistemul IT ? cu reteaua ? cu perifericele ?
Aveti nevoie sa configurati o retea ?
Laptop-ul are nevoie de service sau de reinstalari software ?
Ești din Constanța și ai nevoie de un service de calculatoare?
Service Calculatoare Constanta este raspunsul problemelor dumneavostra!
Ne gasiti la adresa : Constanta,Str. N.Iorga,Nr.34.Service Calculatoare Constanța – S.C. Erika Power System.

Ce vă oferim?

  • Vă aducem în atenție, exact serviciile de care aveți nevoie, atunci când aveți probleme cu calculatorul dumneavoastră personal. Așadar, firma noastră, va oferi pe lângă serviciile de consultanță și soluții din domeniu reparații sau depanări la domiciliu.
  • Instalări sisteme de operare, instalare Windows, reinstalare Windows. Instalare antivirus, sau devirusare calculator.
  • Optimizare, reparație calculatoare sau laptopuri. Update sistem de pe calculatorul personal sau laptop. Reparații sau schimbări de componente calculator.
  • Reparații sau upgrade de componente laptop. Diagnosticare defecțiuni, diagnosticare erori. Instalare internet sau reparații internet.
  • Recuperare date, cu aspect profesional sau personal, de pe calculatoare defecte.
  • Reparații monitoare defecte.
  • Reparatii placi de baza laptop, placi video folosind procedeul de reballing – inlocuirea sau refacerea legaturilor chipset-urilor de pe placa


Leave a Reply