212012Jul

Service Apple Constanta

Esti fericitul posesor al unui laptop Apple? Daca citesti acest articol ma tem ca esti mai degraba nefecicitul caruia i s-a stricat macbook-ul. Apple inseamna stil, eleganta, rafinament dar si performanta, stabilitate si rezistenta. Toate acestea au insa pretul lor: costuri foarte mari de achizitie si service, variatie mica de modele, compatibilitate restransa, dificultati in intretinere si reparatie. Stim ca te-a costat si ca ti-e drag. Stim si ca ai nevoie de el urgent. Mai stim ca sunt rare service-urile care repara Apple.

Erika Power Systems dispune de aparatura performanta, piese originale de schimb si tehnicieni de top, bine instruiti si cu experienta in domeniu.

Bine de stiut:
  •  laptop-urile Apple sunt performante, fiabile iar toate acestea se reflecta in pretul destul de mare, insa, cand vine vorba de service, sunt foarte costisitoare si pretentioase. 
  • nu folosi laptop-ul tau Apple cu orice incarcator, in orice priza. Protejeaza-l. Nu folosi decat accesorii si componente originale, altfel risti sa dai bani grei pe reparatii. Apple este foarte pretentios cand vine vorba de compatibilitatea componentelor si accesoriilor.
  • daca intampini probleme in utilizare, daca MacBook-ul da erori sau se opreste aleator, daca nu pornete intotdeauna, este timpul sa mergi cu el in service-ul Apple. Nu incerca singur sa rezolvi problemele si in special – nu continua sa il folosesti fara a consulta un specialist.
  • Mergi cel putin odata pe an cu el in service pentru operatiuni de mentenanta (curatare, verificare generala, inlocuire consumabile).
 
 
 *NOTA: Diagnosticarea este gratuita !