112113

Politica noastra este de a trata fiecare echipament ca si cum ar fi al nostru. Pornind de la o astfel de abordare vom analiza problema existenta si, pentru fiecare in parte vom propune o serie de optiuni legate de variantele de servisare posibile, inclusiv de modernizare a unui echipamet pentru a creste performanta sau pentru a preintampina problemele viitoare.

Apoi vom explica în termeni clari care sunt optiunile, care este cea pe care o recomandam, ce costuri implica si durata de servisare pentru echipamentul dumneavoastra. De asemenea, atunci când vom constata ca avem in fata un echipament in care pur si simplu nu mai merita a se investi, va vom comunica acest lucru alaturi de o recomandare.

In acest moment, indiferent ca este vorba de : Laptop Hp, Laptop Dell, Laptop Compaq, Laptop Fujitsu, Laptopt Acer, Apple MacBook, Laptop Asus, Laptop IBM, Laptop Lenovo, Laptop Emachines,Laptop Toshiba,Laptop MSI, putem diagnostica gratuit  problemele  aparute si va putem ajuta sa preveniti reaparitia lor cu sfaturi concrete pentru fiecare caz in parte daca diagnosticarea este urmata de reparatie la noi in service.

Una din cele mai  intalnite probleme este ruperea conectorului de alimentare, acesta poate fi lipit pe placa de baza sau prins  la placa de baza printr-un conector. Efectuam operatii de inlocuire sau o reparatie a conectorului defect.

114

115

Un alt defect intalnit este defectarea conectorului audio de 3,5 mm ce se poate bloca prin ruperea conectorului castilor sau conectorul insusi poate fi uzat datorita unei folosiri indelungate.In exemplul de mai jos puteti gasi un exemplu concret .

116

117

Printre defectele mecanice des intalnite se mai regaseste si cea legata de mufele USB care in cele mai multe cazuri sunt prinse pe placa de baza. In acest caz de regula se adopta procedura de inlocuire.

118