272013Nov

Vivo Xplay 3S, ucigasul de Samsung Galaxy Note 3, va fi lansat pe 12 decembrie

Noul phablet Vivo Xplay 3S, poreclit ucigasul de Samsung Galaxy Note 3, va fi lansat in data de 12 decembrie. Gadgetul este primul smartphone cu ecran 2K si atinge chiar pragul QHD, cu rezolutie de 4 ori mai mare decat 720p.

Speculatiile despre Vivo Xplay 3S circula de multa vreme, dar gadgetul cu diagonala de 5,5 inci si rezolutie 2560×1440 a fost tinut in siguranta de producatorul chinez si nicio poza neoficiala nu a ajuns online pana acum.

Vivo Xplay 3S

Specificatiile Vivo Xplay 3S vor include probabil si un procesor Qualcomm Snapdragon 800, alaturi de RAM de 3GB si conectivitate USB 3.0 si 4G LTE. Ecranul cu rezolutie ridicata ar putea fi furnizat de LG, dar deocamdata nu exista nicio confirmare in acest sens.

Rezolutia QHD si componentele impresionante ar putea transforma Vivo Xplay 3S in cel mai mare dusman al lui Samsung Galaxy Note 3, lansat in urma cu doar 3 luni. Samsung ar putea insa recupera terenul pierdut prin introducerea unui ecran 2K AMOLED in noul Galaxy S5.

Sursa: GSMArenaRecomanda


  afisari

Source Article from http://www.hit.ro/telefoane-mobile/Vivo-Xplay-3S-ucigasul-de-Samsung-Galaxy-Note-3-va-fi-lansat-pe-12-decembrie

Service Calculatoare Constanta – numarul 1 in servicii IT


Leave a Reply