312012Aug

Un român stabilit în Franţa transformă banale computere în opere de artă. Vezi aici cum arată un calculator placat cu aur şi cât costă


George Chiriţă, un român stabilit în Franţa, a devenit celebru în rândul milionarilor şi chiar al aristocraţiei din toată lumea. De profesie inginer electronist, George Chiriţă s-a specializat într-un domeniu la care nu pare să se fi gândit nimeni înaintea lui: calculatoarele de lux.

Marmura, pielea naturală şi foiţa de aur sunt doar câteva din materialele folosite de Chiriţă şi colaboratorii săi pentru a transforma banale computere în opere de artă.

Produsele românului sunt realizate în trei stiluri clasice, din materiale preţioase ca marmura, lapis lazuli, bronz sau alamă placată cu aur. Pe lângă calculatoare, firma românului livrează şi stickuri de memorie, la fel de scumpe.

Fireşte, calculatoarele decorate cu pietre preţioase nu sunt deloc ieftine: preţul porneşte de la 17.000 de euro şi poate urca foarte sus, în funcţie de materiale.

Dar Chiriţă nu crede că este prea mult, dat fiind că la firma sa lucrează adevăraţi artişti.

Source Article from http://www.antena3.ro/high-tech/un-roman-stabilit-in-franta-transforma-banale-computere-in-opere-de-arta-vezi-aici-cum-arata-un-calculator-placat-cu-aur-si-cat-costa-182274.html


Leave a Reply