112012Dec

Twitter şi Instagram au pornit războiul filtrelor de culoare pentru fotografii


La doar câteva zile după ce Instagram a anunţat că nu va mai permite ca fotografiile editate cu acea aplicaţie să fie incluse în mesajele postate pe Twitter, reţeaua de socializare a anunţat introducerea unui serviciu integrat care face, în mare parte, ceea ce era realizat cu Instagram.

Conform Reuters, colaborarea Twitter – Instagram avea zilele numărate încă din momentul în care Facebook, cel mai puternic rival de pe piaţa reţelelor de socializare, a cumpărat Instagram pentru 715 milioane de dolari.

Introducerea noului serviciu, deşi nu reprezintă o schimbare radicală din punctul de vedere al experienţei utilizatorilor pe Twitter, este un gest simbolic cu greutate. Site-ul de microblogging anunţându-şi intenţiile serioase de a contesta dominaţia Facebook.

Photo-sharing, serviciul de împărtăşit fotografii pe reţelele de socializare, este unul dintre cele mai importante servicii oferite de acestea, chiar Mark Zuckerberg a demonstrat-o când a oferit un miliard de dolar pentru Instagram.

Noul serviciu Twitter este realizat cu ajutorul companiei Aviary din New York, companie care a mai colaborat cu Flickr, şi este disponibil atât pentru dispozitivele care rulează Android cât şi pentru cele iOS.

Source Article from http://www.antena3.ro/high-tech/twitter-si-instagram-au-pornit-razboiul-filtrelor-de-culoare-pentru-fotografii-195623.html

Service Calculatoare Constanta – numarul 1 in servicii IT


Leave a Reply