262015Jan

Testati Facebook Lite, versiune "usoara" pentru telefoane Android low-end (Download)

Aplicatia oficiala a Facebook pentru terminalele inteligente care ruleaza Android este o adevarata mancatoare de resurse, iar pe smartphone-urile cu specificatii modeste folosirea software-ului este un adevarat chin. Techcrunch scrie ca Facebook a elaborat o noua aplicatie dedicata acestor device-uri cu hardware limitat si conectivitate 2G.

Facebook Lite este dedicata in special utilizatorilor din anumite tarile din Asia si Africa (asa-numitele piete emerente), iar compania lui Zuckerberg a demarat testele.

Vestea buna este ca aplicatia poate fi testata de catre orice posesor de terminal cu Android, ea putand fi descarcata direct din Google Play.

Aplicatia este asemanatoare din punct de vedere grafic cu versiunea mobile a Facebook de prin 2010, dupa cum bine puncteaza cei de la Techcruch, si integreaza cateva dintre cele mai importante si mai folosite functii ale aplicatiei native Android, precum notificari push si suport pentru utilizarea camerei foto.

Decizia Facebook de a lansa (inca) o aplicatie de sine statatoare este justificata de evolutia puternica a unor piete din regiunea Asia Pacific, India fiind cel mai bun exemplu.

Oricum, daca sunteti curiosi ce ofera versiunea Lite a Facebook pe Android, puteti testa singuri aplicatia.Recomanda


  afisari

Source Article from http://www.hit.ro/stiinta-generala/Testati-Facebook-Lite-versiune-usoara-pentru-telefoane-Android-low-end-Download

Service Calculatoare Constanta – numarul 1 in servicii IT


Leave a Reply