212012Nov

Sony Xperia Acro S – telefonul rezistent la apă, ideal pentru călătorii


Sony vine în ajutorul clienţilor care la un moment dat au fost nevoiţi să îşi ascundă telefonul prin buzunare sau genţi pentru a-l feri de o ploaie zdravănă sau, mai rău, care şi-au scăpat telefonul în piscină sau într-o baltă.

Sigur, telefoanele rezistente sau aşa numitele telefoane rugged au apărut pe piaţă de foarte mult timp, iar cerere pentru ele a existat întotdeauna. Însă, odata cu explozia telefoanelor cu touchscreen, proiectarea şi construirea telefoanelor rezistente la apă a devenit din ce în ce mai problematică.

Pasul pe care producatorii au trebuit sa il faca, a fost acela de la un telefon rezistent care sa isi face bine treaba din acest aspect, fara insa a avea veleitati sportive sau dotari de top, la telefonul rugged la fel de rezistent, insa care sa si tina pasul cu tehnologia si performantele oferite de telefoanele de top. Acest pas si-au propus sa il faca si cei de la Sony, cu modelul Xperia Acro S.

Daca au reuşit sau nu, aflaţi din recenzia celor de la EuroGSM.ro

Review-ul a fost realizat de divizia PhoneGeeks a EuroGsm.

Source Article from http://www.antena3.ro/high-tech/sony-xperia-acro-s-telefonul-rezistent-la-apa-ideal-pentru-calatorii-192953.html

Service Calculatoare Constanta – numarul 1 in servicii IT


Leave a Reply