202012Nov

Sony pornește un program pentru dezvoltatorii de conținut pe platforma PlayStation Mobile


Sony a anunțat lansarea programului PlayStation Mobile Developer, un program care permite creatorilor de conținut să dezvolte aplicații pentru noua platformă PlayStation Mobile, informează Slashgear.

Programul vine la aproximativ o lună după lansarea platformei PlayStation Mobile, o platformă ce permite utilizatorilor să instaleze și să joace jocuri video pe dispozitive asociate cu PlayStation, cum ar fi VIta sau o serie de telefoane Android (Xperia Play, Xperia Arc, Xperia S, Xperia Ion, Xperia Acro, HTC One X, One X+, One S, One V).

Odată cu lansarea programului, este foarte probabil că va crește exponențial conținutul din catalogul PlayStation Mobile în următoarele luni.

Prin portalul PSM Dev, dezvoltatorii pot accesa resursele necesare pentru a începe crearea de conținut pentru PSM. Acestea pot fi descărcate gratuit pentru a fi utilizate și testate înainte de a cumpăra o licență de 99 de dolari, ce permite publicarea unui număr nelimitat de aplicații pe an.

Source Article from http://www.antena3.ro/high-tech/sony-porne-te-un-program-pentru-dezvoltatorii-de-con-inut-pe-platforma-playstation-mobile-192766.html

Service Calculatoare Constanta – numarul 1 in servicii IT


Leave a Reply