302014May

Smartwatch-ul Microsoft ar putea fi lansat in vara. Compatibilitate cu iOS si Android

De vreun an de zile se tot aude ca Microsoft ar lucra la un smartwatch, iar informatiile care parvin din Redmond spun ca gigantul pregateste un device plin de senzori.

Smartwatch-ul va functiona pe iPhone, Windows Phone si pe dispozitivele cu Android si va fi capabil sa masoare bataile inimii. Microsoft a anuntat ca a lucrat cu divizia Kinect pentru a se asigura ca smartwatch-ul va fi capabil sa monitorizeze activitatea inimii “zi si noapte”. Nu exista date clare despre cand va fi lansat acesta, dar zvonurile spun ca device-ul va ajunge la public in vara si ca bateria ii va asigura 2 zile de autonomie.

Microsoft nu este la prima incercare de impunere a unui wearable. In 2004 compania a lansat SPOT, un produs care se folosea de undele FM pentru a transmite mesaje pe Windows Messenger, stiri, informatii despre stocuri si starea vremii, doar ca productia a fost oprita in 2008 si proiectul inchis in 2012.

Sursa: The VergeRecomanda


  afisari

Source Article from http://www.hit.ro/stiinta-generala/Smartwatch-ul-Microsoft-ar-putea-fi-lansat-in-vara-Compatibilitate-cu-iOS-si-Android

Service Calculatoare Constanta – numarul 1 in servicii IT


Leave a Reply