212012Jul

Service Laptop Constanta | Acer, HP, Asus, Lenovo, Apple, Alienware, Sony, Thoshiba, MSI

Service Laptop Constanta

Daca laptopul tau te-a parasit cand ti-era lumea mai draga, atunci ai nevoie de Erika Power Systems. Tot ce trebuie sa faci este sa il aduci la noi. Echipa experimentata de tehnicieni service laptop il va testa si diagnostica iar apoi  va aplica solutia optima de reparatie laptop, iar apoi ti-l vom inapoia in cea mai buna forma.

Cu serviciile oferite dedepartamentul service IT Epsys ai garantia ca nu trebuie sa investesti bani intr-un laptop nou.

Cu serviciile oferite de departamentul service IT Epsys  economisesti bani iar laptopul tau drag va fi din nou ca in prima zi. Spre deosebire de competitorii nostri, noi nu schimbam piesele, ci le reparam pentru ca ele sa functioneze la capacitatea lor maxima. Apeleaza la serviciile noastre de service laptop si ai siguranta ca apelezi la cei mai buni profesionisti din domeniu. Si stii de ce? Pentru ca si alte firme de service laptop apeleaza la serviciile noastre.

Servicii oferite de Erika Power Systems:

  • Reballing Chipset Video

BGA REBALLING CONSTANTACea mai des întâlnită problema la laptop-uri este defectarea chipsetului video (placa video) datorita supraincalzirii acestora sau datorita acumulării de praf in zona ventilatorului ,ceea ce duce la dezlipirea sau defectarea acestuia, a northbridge-ului sau a southbridge-ului de pe placa de baza.

In cele mai multe cazuri aceasta este lipita pe placa de baza a laptopului astfel singura soluție recomandata de cele mai multe service-uri este înlocuirea plăcii de baza care de cele mai multe ori se apropie ca si cost de valoarea întregului laptop.

Exista totusi o solutie: dezlipirea si relipirea cipurilor cu ajutorul unor echipamente profesionale care sunt utilizate de catre noi. Înlocuirea cipurilor nu este similară cu înlocuirea unei baterii într-o lanternă, necesita echipamente specializate si tehnicieni bine pregatiti.

Mai multe detalii aici …

  • Inlocuire Display și/sau Invertor

Ecranul Laptopului este principalul mijloc de afișare a informațiilor și interacțiunii cu utilizatorul, astfel încât orice defecțiune apărută la ecranul LCD poate paraliza lucrul cu acel laptop. Ecranul LCD sau LED este foarte sensibil la șocuri, vibrații puternice și chiar presiune. Laptopurile atât de tip notebook cât și netbook sunt foarte sensibile la aceste tipuri de actiuni.Service Calculatoare Constanta vă ajută să schimbați într-un timp scurt ecranul în funcție de disponibilitatea ecranului LCD în stoc.

Invertorul Laptopului exista in diverse forme si dimensiuni. Invertorul are functia de a alimenta cu energie electrica lampa displayului de laptop. Acesta este montat in interiorul capacului de display, de cele mai multe ori in partea de jos a displayului.

Invertorul transforma voltajul de putere mica oferit de placa de baza in voltaj de putere mare, necesar functionari lampii display-ului. Atunci cand invertorul laptopului functioneaza in parametri normali, lampa displayului functioneaza in parametri normali si astfel displayul laptopului primeste lumina necesara pentru a afisa o imagine corect luminoasa.

Defectarea invertorului are simtome similare defectarii lampii displayului si de cele mai multe ori nu poti pune un diagnostic fara sa testezi pe rind cele doua componente. Va recomandam in acest caz sa ne contactati pentru o diagnosticare.

  • Revizie Tehnica și Inlocuire Pasta Termoconductoare

Este o operaţiune foarte importantă, care este ignorată de mulţi utilizatori. Necurăţarea la timp a ventilatoarelor, radiatoarelor poate duce cu uşurinţă la un defect grav din cauza supraîncălzirii.

În special dacă laptopul este folosit într-un mediu cu mult praf sau ţinut pe suprafeţe ce aduna praful, cum ar fi plapumă, canapea, covor, etc.

Pentru transferul caldurii produsa de procesor (sau alte componente ”fierbinti”) la radiatorul sistemului de racire se foloseste un material termoconductor care are rolul de a imbunatati transferul termic dintre componenta si radiator. Cu timpul, proprietatile termoconductoare ale material termoconductor se depreciaza si trebuie sa fie inlocuit.

Este recomandat ca odata la 6 luni sa se faca o revizie generala a sistemului de racire, revizie ce consta in:

– curatarea si gresarea ventilatorului;

– curatarea radiatorului;

– inlocuirea pastei termoconductoare de pe procesor.

[nggallery id=2]
 
 Alte servicii oferite:
  • Diagnosticare (este gratuita)
  • Upgrade componente laptop