sticla sparta

Se intampla destul de des ca in mod accidental sa scapam telefonul si touchscreen-ul sau chiar display-ul acestuia sa se sparga . Reparatia in aceste cazuri presupune inlocuirea componentei in caz.  Lucram cu intrumente profesionale si de actualitate pentru a putea oferi servicii de cea mai buna calitate clientilor nostrii.


Statie separatSepararea sticlei de display se face cu ajutorul statiei BAKU 948A cu temperatura controlata ce permite ca aceasta operatiune sa se faca in conditii de siguranta. In cele mai multe cazuri datorita lipsei unui astfel de echipament se adopta ca si solutie inlocuirea inclusiv a displayului telefonului sau tabletei . Acest fapt genereaza un cost vizibil mai mare .loca gelPentru repunerea sticlei se foloseste un gel special transparent care ofera o pozitionare si o claritate mult mai buna fata de restul telefoanelor care au ca mod de fixare a sticlei doar cu dublu adeziv pe margine .
lampa uv 2Pentru a finaliza procesul este necesar ca gel-ul aplicat intre display si sticla sau touchscreen sa treaca printr-o faza de consolidare cu ajutorul echimentului cu UV .Galaxy S6 openedOferim clientilor nostrii o gama larga de servicii cum ar fi : reparatii hardware , remedierea problemelor de incarcare , inlocuirea de componente precum carcasa , butoane , camera , jack-uri audio si de incarcare , diuzoare etc.


Problemele software cum ar fi decodare , update , remediere sistem de operare , salvarea de date personale sau agenda ,  fac parte din serviciile pe care vi le punem la dispozitie.

Oferim servicii pentru majoritatea brandurilor cum ar fi Samsung  , Iphone , Huawei , LG , HTC  , Sony , Lenovo, Allview etc.

Diagnosticarea urmata de reparatie este gratuita. Dupa ce aduceti telefonul in service, noi vom identifica problema si va vom spune cu aproximatie pretul reparatiei si timpul necesar pentru aceasta operatiune.