312014Jan

Samsung Polonia a dezvaluit oficial Samsung Galaxy Note 3 Neo

Filiala poloneza a Samsung, Samsung Polonia, a dezvaluit primele imagini si specificatii oficiale ale versiunii “lite” a phablet-ului Galaxy Note 3 Neo.

In principal, Note 3 Neo este o versiune mai ieftina a celebrului Note 3, iar acest lucru se vede in principal in dimensiunea ecranului (5,5 inci, fata de 5,7 inci, cat are originalul) si in rezolutia acestuia (720p – fata de fullHD-ul oferita de phablet-ul varf de gama). De altfel, din punct de vedere al design-ului, in afara de dimensiunile ceva mai mici ale dispozitivului, Neo nu se diferentiaza prea mult de Note 3.

(Galaxy Note 3 – stanga / Galaxy Note 3 Neo – partea drapta: foto GSMArena)

Samsung Galaxy Note 3 Neo dispune si de o camera foto de 8MP cu functie de filmare la rezolutie 1080p, spre deosebire de senzorul de 13MP care doteaza Galaxy Note 3 premium.

Pe parte de hardware, Galaxy Note 3 Neo dispune de un chipset hexa-core, compus din doua nuclee Cortex A-15 tactate la 1,7GHz si patru nuclee Cortex A7 tactate la 1,3GHz. Samsug Galaxy Note 3 Neo mai ofera 2GB RAM alaturi de un spatiu intern de stocare de 16GB (11 GB disponibili pentru utilizatori, dupa cum precizeaza GSMArena).

Conectivitatea este asigurata de Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac, Bluetooth 4.0 (LE), NFC si GPS/GLONASS, alaturi de IR. Galaxy Note 3 Neo vine in doua versiuni: LTE+ sau HSPA+.

Mai trebuie adaugat ca si Galaxy Note 3 Neo dispune de functionalitatea completa a S Pen.

Dimensiunile terminalului sunt 148.4 x 77.4 x 8.6mm, iar greutatea este 162,5 grame. Bateria noului Galaxy Note 3 Neo este de 3100 mAh.

Din pacate, momentan nu avem si pretul noului phablet, insa informatia va aparea, in mod sigur, peste putin putin timp.Recomanda


  afisari

Source Article from http://www.hit.ro/telefoane-mobile/Samsung-Polonia-a-dezvaluit-oficial-Samsung-Galaxy-Note-3-Neo

Service Calculatoare Constanta – numarul 1 in servicii IT


Leave a Reply