152012Nov

Samsung nu va renunţa la procesele împotriva Apple


Samsung a anunţat că nu are niciun fel de intenţie să urmeze exemplul HTC şi să rezolve disputele cu Apple prin înţelegeri în spatele uşilor închise, relatează ITProPortal.

Shin Jong-kyun, preşedintele divizie mobile şi IT a companiei sud-coreene, le-a spus reporterilor din Seul că nimeni nu intenţionează să renunţe la procesele itentate Apple sau să accepte o înţelegere în litigiile începute de compania americană.

Apple şi HTC au ajuns de curând la o înţelegere prin care au rezolvat o dispută pe brevete tehnologice începută în 2010. Acordul dintre cele două companii prevede renunţarea la toate acţiunile în justiţie şi semnarea unui contract de licenţiere pe 10 ani, prin care cele două companii să deţină drepturi legale pentru tehnologia pe care o utilizează.

Samsung, companie care se luptă cu Apple pentru supremaţie pe piaţa smartphone-urilor, angrenată în procese pe tot globul de producătorul iPhone nu va renunţa foarte curând la luptele din tribunale, mai ales că urmează să se judece apelul la decizia care a obligat compania să plătească 1,05 miliarde de dolari despăgubire.

Source Article from http://www.antena3.ro/high-tech/samsung-nu-va-renunta-la-procesele-impotriva-apple-192178.html

Service Calculatoare Constanta – numarul 1 in servicii IT


Leave a Reply