302013Aug

Samsung Galaxy Note 3 va putea fi precomandat din 16 septembrie!

Samsung Galaxy Note 3 va ajunge la cumparatori pana la finalul lunii septembrie. Cele mai noi informatii din Taiwan arata ca gadgetul va fi disponibil pentru precomanda incepand cu data de 16 septembrie si prima zi de vanzare va fi 27 septembrie.

Prezentarea noului Galaxy Note 3 este asteptata in data de 4 septembrie, la IFA 2013, iar phablet-ul va sosi pe piata pana la sfarsitul lunii. Chiar daca datele sunt confirmate deocamdata doar pentru Taiwan, este putin probabil ca Samsung sa aiba alte planuri pe plan international.

Samsung Galaxy Note 3

La fel ca in cazul Samsung Galaxy S4, noul Galaxy Note 3 va fi disponibil in mai multe variante, cu procesoare diferite in teritorii diferite. Se pare ca Samsung va lansa cel putin doua versiuni, una cu procesor Qualcomm Snapdragon 800 si una cu Exynos 5.

Lansarea Samsung Galaxy Note 3 va aduce o premiera in domeniu, gadgetul avand o camera care poate captura imagini la rezolutia 4K. Alte specificatii deocamdata neconfirmate includ ecranul de 5,68 inci cu rezolutie 1080p si acumulatorul de 3200mAh.

Sursa: GSMArenaRecomanda


  afisari

Source Article from http://www.hit.ro/telefoane-mobile/Samsung-Galaxy-Note-3-va-putea-fi-precomandat-din-16-septembrie

Service Calculatoare Constanta – numarul 1 in servicii IT


Leave a Reply