282014Feb

Project Ara va fi dezvaluit in cadrul unei conferinte Google in luna aprilie

Google a anuntat o conferinta de doua zile in luna aprilie, prin care va introduce Project Ara, noul sau smartphone modular. Inceput initial ca proiect Motorola care a fuzionat cu conceptul Phonebloks, Project ara este anuntat ca un gadget creat “exclusiv pentru 6 miliarde de oameni”.

Anuntul Google subliniaza faptul ca 5 miliarde de oameni nu detin in momentul de fata un smartphone, iar Project Ara ar putea fi solutia, potrivit companiei. Conferinta Google din 15-16 aprilie va avea loc la sediul central al companiei, in Mountain View, Califonnia, dar va fi disponibil online ca stream live in intreaga lume.

Project Ara

Noul smartphone Project Ara a fost unul dintre cele doua proiecte pe care Google le-a pastrat la vanzarea Motorola catre Lenovo, deci gigantul IT pare cu adevarat interesat de potentialul unui telefon modular cu adevarat accesibil.

In cadrul evenimentului, Google va dezvalui probabil si Ara Module Developers’ Kit. In momentul de fata, MDK-ul este probabil in stadiul alpha, ghidul Google va oferi dezvoltatorilor informatii despre cum functioneaza cu adevarat Project Ara si care sunt cerintele pentru fiecare modul.

Sursa: GSMArenaRecomanda


  afisari

Source Article from http://www.hit.ro/telefoane-mobile/Project-Ara-va-fi-dezvaluit-in-cadrul-unei-conferinte-Google-in-luna-aprilie

Service Calculatoare Constanta – numarul 1 in servicii IT


Leave a Reply