102014Mar

Primul smartphone cu Snapdragon 805 este Pantech Vega Iron 2

Cel mai puternic chipset propus de Qualcomm, Snapdragon 805, care va motoriza si cele mai performante smartphone-uri ale acestui an, va ajunge initial pe modelul Vega Iron 2 de la Pantech, o companie care activeaza in principal pe pietele din Statele Unite si Coreea de Sud.

Snapdragon 805 dispune de patru nuclee Krait la 2,5GHz si inglobeaza un GPU Adreno 420.

Pantech Vega Iron 2 va ajunge pe piata din Coreea de Sud si este un terminal mobil cu display de 5,5 inch (rezolutei 1080p), dispune de 2GB RAM si are o camera foto principala de 13MP. Smartphone-ul mai dispune de o camera foto frontala de 3MP si ofera un spatiu de stocare de 32 sau 64GB, conectivitate LTE Advanced si ofera suport pentru USB 3.0.

Bateria Pantech Vega Iran 2 este de 2800 mAh.

Primul smartphone cu chipset de top Snapdragon 805 va fi comercializat pe un numar limitat de piete si este putin probabil sa vedem terminalul in oferta magazinelor europene.

Primele smartphone-uri produse de nume consacrate din industrie care vor fi dotate cu nou chipset Snapdragon 805 vor ajunge pe piata globala in a doua parte a acestui an, potrivit celor mai recente estimari.

Sursa: TechOrz.com via GSMArenaRecomanda


  afisari

Source Article from http://www.hit.ro/telefoane-mobile/Primul-smartphone-cu-Snapdragon-805-este-Pantech-Vega-Iron-2

Service Calculatoare Constanta – numarul 1 in servicii IT


Leave a Reply