22013Dec

(P) Castigi premii ce insumeaza 10.000 euro daca scrii intr-o nota pozitiva despre Romania

Premii ce insumeaza 10.000 euro pot fi castigate daca scrii intr-o nota pozitiva despre Romania, participand la concursul “ORIZONTUL DESCHIS”, organizat de  WMR BUSINESS TV cu ocazia Craciunului.

Hai sa ne bucuram impreuna de tot ce poate tara noastra sa ne ofere mai frumos si bun si totodata sa ne bucuram impreuna de tot ceea ce putem noi sa oferim mai bun tarii noastre de Craciun, in cazul acestui concurs un eseu special.

Tema acestui concurs este realizarea unui eseu despre Romania intr-un mod pozitiv, abordand teme filozifice, literare sau stiintifice prin mijloace originale. Intrati complet in atmosfera sarbatorilor de Craciun cu toata bunatatea, candoarea si frumusetea lor si creati un eseu spectaculos, nemaivazut si nemaiauzit in si despre Romania.

Vrem un eseu despre Romania care sa arate tot ce este mai frumos si  bun in tara noastra, care sa prezinte viziunea Dumneavoastra despre cum este sau cum o vedeti in viitor. Eseul trebuie sa fie unic, sa fie extrem de atractiv, dinamic, sa duca gandul la ideea de viitor.

Termen limita este 22 Decembrie 2013 ora 22.00 conform orarului oficial al Romaniei.

Exista urmatoarele premii acordate in functie descrescatoare a calitatilor artistice si de prezentare, a ideii si conceptului:

  • Marele Premiu de 5,000 EURO
  • 2 premii de cate 1,000 EURO
  • 4 premii de cate 300 EURO
  • 10 premii de cate 100 EURO

Realizatorul eseului care este cel mai votat va castiga un premiu de popularitate de 1,000 EURO. Pentru detalii suplimentare legate de regulament va rugam sa intrati pe pagina www.wmrbusinesstv.ro

Nu impunem nici o linie directoare, lasam imaginatia Dumneavoastra sa lucreze libera. Acest concurs reprezinta o oportunitate pentru orice persoana sa isi demonstreze abilitatile literare, capacitatea de a scrie frumos si intr-o forma organizata, sa isi prezinte creativitatea si talentul pe o platforma  internationala, sa castige un premiu in bani si sa colaboreze cu echipa WMR BUSINESS TV.
Vrem sa vedem Romania prin ochii vostrii si sa citim impreuna despre tot ce are ea mai bun si mai frumos intr-un eseu literar care va poate aduce premii in valoare totala de peste 10,000 de EURO!

Distrati-va si succes! :)Recomanda


  afisari

Source Article from http://www.hit.ro/stiinta-generala/P-10-000-EURO-PREMII-LA-CONCURSUL-ORIZONTUL-DESCHIS-ORGANIZAT-DE-WMR-BUSINESS-TV-CU-OCAZIA-CRACIUNULUI

Service Calculatoare Constanta – numarul 1 in servicii IT


Leave a Reply