282014Feb

Ochelarii Epson Moverio BT-200, folositi pentru subtitrarea spectacolelor de Opera

Epson, in colaborare cu Japanese New National Theatre Foundation (NNTF), cu Information Services International – Dentsu, Ltd., si cu Zimaku+ Inc., va folosi ochelarii inteligenti Epson Moverio BT-200 pentru a reda subtitrarile spectacolelor de Opera.

Initiativa, care face parte dintr-o serie de proiecte de anvergura, propune, practic, o alternativa la afisajele LCD pentru subtitrari, si se va derula in intervalul 28 februarie – 2 martie la New National Theatre Opera Studio, in Japonia.

Invitatii vor putea urmari spectacolele cu ajutorul ochelarilor inteligenti Moverio BT-200, care vor reda subtitrarile fara sa interfereze cu evenimentele de pe scena. Rezultatul va fi o experienta mai naturala si mai comoda pentru spectacolele care de obicei sunt interpretate in italiana sau germana.

Ochelarii Epson Moverio cu display binocular, transparent si navigare hands-free le ofera utilizatorilor o noua experienta interactiva de vizualizare a lumii.

Platforma Moverio poate servi ca baza de dezvoltare pentru noi instrumente vizuale, potrivite atat pentru clientii din mediul comercial, cat si pentru cei casnici.Recomanda


  afisari

Source Article from http://www.hit.ro/stiinta-generala/Ochelarii-Epson-Moverio-BT-200-folositi-pentru-subtitrarea-spectacolelor-de-Opera

Service Calculatoare Constanta – numarul 1 in servicii IT


Leave a Reply