312014Jan

Noul CEO Microsoft ar putea fi anuntat chiar saptamana viitoare

Dupa anuntul retragerii lui Steve Ballmer de la sefia Microsoft, compania a anuntat ca noul CEO va fi numit pana in august 2014. Anuntul ar putea insa veni mult mai repede, deoarece perioada de tranzitie afecteaza productivitatea in cadrul companiei.

Candidatul preferat de Ballmer este cel mai probabil fostul sef Nokia, Stephen Elop, dar nominalizarea facuta de consiliul director ar putea fi diferita. In prezent, surse din interiorul companiei mizeaza pe Satya Nadella, vicepresedintele executiv al grupului de Cloud si Enterprise din cadrul companiei.

CEO Microsoft

Oficialul Microsoft de origine indiana lucreaza in cadrul companiei din 1992, si a ocupat mai multe functii cheie de-a lungul anilor. Nominalizarea unui nou CEO Microsoft ar putea grabi procesul de tranzitie care afecteaza in special proiectele noi, in care angajatii nu vor sa investeasca timp si efort daca nu corespun viziunii de viitor a companiei.

Chiar daca noul sef al companiei nu va fi Satya Nadella, cei mai multi analisti se astepta la o alegere din interiorul Microsoft, deoarece gigantul IT are o structura foarte complexa, iar un CEO extern ar irosi prea mult timp acomodandu-se cu cultura organizationala a companiei.

Sursa: CNETRecomanda


  afisari

Source Article from http://www.hit.ro/stiinta-generala/Noul-CEO-Microsoft-ar-putea-fi-anuntat-chiar-saptamana-viitoare

Service Calculatoare Constanta – numarul 1 in servicii IT


Leave a Reply