312013Jul

Notebook-uri ieftine cu design premium de la Toshiba

Toshiba a anuntat lansarea a doua noi modele de notebook-uri cu preturi rezonabile si design inspirat. Satellite E55 si Satellite E45 sunt doua notebookuri care se seamana cu mult mai titratul Toshiba Kirabook, un laptop high-end, al carui pret porneste de la 1.600 de dolari.

Toshiba Satellite E55

Acest ultrabook cu ecran de 15 inci poate fi comandat atat intr-o versiune cu procesor AMD, cat si intr-una cu procesor Intel, scrie cnet.com. Pretul de 579 de dolari este perfect pentru un astfel de gadget, insa pentru suma ceruta cumparatorul primeste versiunea AMD fara touch-screen. Piesa de rezistenta o constituie versiunea cu procesor Intel Core, la 899 de dolari.

Toshiba Satellite E45t

Acest notebook de 14 inci vine intr-o singura configuratie, la un pret ce porneste de la 799 de dolari in magazinele Best Buy. Pentru aceasta suma, consumatorul va primi cea de-a patra generatie a procesoarelor Intel Core si un ecran cu touch-screen. Potrivit sursei citate, Toshiba spune ca acest sistem va inlocui populara versiune a notebook-ului Satellite U845t.
Recomanda


  afisari

Source Article from http://www.hit.ro/hardware/Notebook-uri-ieftine-cu-design-premium-de-la-Toshiba

Service Calculatoare Constanta – numarul 1 in servicii IT


Leave a Reply