312014Jan

Noi teste bechmark Nokia Normandy. Android bate Windows Phone pe Nokia X!

Cunoscut pana acum ca Nokia Normandy sau Nokia A110, noul smartphone cu Android al companiei finlandeze va purta numele Nokia X (cod RM-980). Testele benchmark arata ca performanta in browser a gadgetului Android este chiar mai mare decat Nokia Lumia 1020 cu Windows Phone.

Asteptat la evenimentul Nokia dinainte de MWC 2014, Nokia X va rula Android 4.4 KitKat, iar sistemul de operare pare sa-i ofere un avantaj important, cel putin in testele Browsermark.

Nokia Normandy

Cu un scor in testele benchmark cu browserul Chrome de 1885, Nokia X depaseste Nokia Lumia 1020, care a obtinut doar 1776 puncte la teste similare. Diferenta poate fi cauzata insa si de rezolutia ecranuluik gadgeturilor. In timp ce flagshipul Nokia are display 1280×768, Nokia X are un ecran de 4 inci cu numai 800×480.

Restul de speculatii despre specificatiile Nokia X includ procesorul dual-core Snapdragon 200, alaturi de spatiu de stocare de 4GB, camera foto de 5MP si functionalitate dual-SIM. Se pare ca Nokia X nu va fi certificat de Google, ceea ce inseamna ca utilizatorii ar putea sa nu aiba acces la Play Store, dar finlandezii ar putea oferi un magazin de aplicatii separat.

Sursa: GSMArenaRecomanda


  afisari

Source Article from http://www.hit.ro/telefoane-mobile/Noi-teste-bechmark-Nokia-Normandy-Android-bate-Windows-Phone-pe-Nokia-X

Service Calculatoare Constanta – numarul 1 in servicii IT


Leave a Reply