302014Dec

No.1 X-Men X1, smartphone-ul care "supravietuieste" dupa ce este calcat de o masina

In timp ce multe smartphone-uri de top ofera o oarecare rezistenta la socuri si apa (adancime mica si timp limitat), smartphone-ul chinezesc No.1 X-Men X1 vrea sa fie un fel de tanc al telefoanelor mobile inteligente. Culmea este ca si reuseste.

Pentru a demonstra ca produsul sau merita trofeul de cel mai rezistent terminal mobil, fabricantul a realizat un clip in care o masina calca, la propiu, device-ul. Si dupa acest test, telefonul nu doar ca functioneaza perfect, ci arata chiar aproape neatins. Urmariti in continuare clipul si vedeti la sfarsitul materialului specificatiile No.1 X-Men X1 si o galerie foto cu telefonul.

No.1 X-Men X1 are un ecran de 5 inch cu rezolutie HD (1280 x 720p), ruleaza Android 4.4.2 si se bazeaza pe un procesor MediaTek MT6582 (quad-core la 1,3GHz) si pe 1GB RAM. Smartphone-ul, care este un dual SIM, dispune de 8GB memorie interna si are o baterie mai mult decat generoasa, de 5.800 mAh. Telefonul are o camera foto principala de 13MP si una secundara de 5MP.

No.1 X-Men X1 are dimensiuni de 154.3mm x 85.0mm, o grosime de 15,8mm si o greutate de 320 de grame.

Carcasa smartphone-ului este realizata din materiale speciale. Astfel, No.1 X-Men X1 este rezistent la: apa (certificare IP68), praf, presiune mare, inghet, socuri, zgarieturi si temperatura ridicata.

Sursa: No.1Recomanda


  afisari

Source Article from http://www.hit.ro/telefoane-mobile/No-1-X-Men-X1-smartphone-ul-care-supravietuieste-dupa-ce-este-calcat-de-o-masina

Service Calculatoare Constanta – numarul 1 in servicii IT


Leave a Reply