52014Aug

LG ataca Galaxy Note 4 cu LG G3 Stylus, phablet cu specificatii de top si design consacrat

LG a reusit sa muste serios din cota de piata a concurentilor de la Samsung, cel putin in trimestrul doi al acestui an, obtinand vanzari foarte bune si avand raportari financiare, de asemenea, satisfacatoare.

Iar LG va profita de succesul pe care i l-a adus gama “G”, in special LG G2 si LG G3, si va plusa prin lansarea pe piata a unui phablet ce ataca frontal pozitia seriei Note, inclusiv Galaxy Note 4, care va fi prezentat pe 3 septembrie.

Noul LG G3 Stylus, care apare la sfarsitul unui video clip de promovare pentru LG G3 Beat, este un phablet cu design similar LG G3, dar care va oferi un display mai mare, cel mai probabil de 5,7 inch, cu o rezolutie QHD si, bineinteles, un stylus incorporat in aparat. Deocamdata nu exista date referitoare la hardware-ul noului phablet, insa ne asteptam la specificatii solide. La fel, nu avem informatii legate de data de lansare a noului device, insa o prezentare ar poutea avea loc in cadrul IFA Berlin 2014, care se va desfasura in perioada 5 – 10 septembrie.

Urmariti clipul in care apare LG G3 Stylus:

Sursa: AndroidCentralRecomanda


  afisari

Source Article from http://www.hit.ro/telefoane-mobile/LG-ataca-Galaxy-Note-4-cu-LG-G3-Stylus-phablet-cu-specificatii-de-top-si-design-consacrat

Service Calculatoare Constanta – numarul 1 in servicii IT


Leave a Reply