Epsys asigura service pentru laptop-uri (notebook) si pentru localitatiile urmatoare:

Mangalia, Eforie, Techirghiol, Cernavoda, Navodari, Medgidia, Murfatlar

 Modul de preluare in service:

 1. Contactati-ne prin telefon la numerele:  0371191030, 0764653099 sau prin email epsys_1@yahoo.com, office@epsys.ro, epsys5@yahoo.com
 2. Dupa exprimarea acceptului nostru telefonic sau prin email cu privire la expedierea coletului descarcati fisa de service format PDF (click) si completati cu datele dvs. (nume, prenume, nr. telefon). Fişa de service va primi un număr de intrare, acest număr reprezentând şi ordinea în care echipamentul va fi repartizat unui tehnician.
 3. Ambalarea laptopului este o etapa deosebit de importanta si trebuie facuta cu mare atentie. Daca numai aveti ambalajul original al laptopului gasiti o cutie de carton in care sa incapa laptopul si alimentatorul lui. Atentie ! Nu puneti nimic deasupra display-ului incercati sa asezati accesoriile langa laptop nu deasupra lui.
 4. Trimite-ti coletul printr-o firma de curierat rapida (Nemo Express) la adresa: Constanta, Strada Nicolae Iorga, Nr.34 . Taxa de transport este suportata de catre Erika Power Systems S.R.L. .
 5. Odata ajuns laptop-ul in service veti fi anunt prin SMS sau telefonic.

Diagnosticare:

Dupa preluarea laptopului in service se va face diagnosticarea lui de catre unul din tehnicieni Epsys dupa care veti fi contactat telefonic privind diagnosticul dat si costurile reparatiei sau inlocuirea pieselor.

Reparatie:

Dupa ce vi s-a comunicat diagnosticul laptop-ului dvs. va trebui sa va dati acceptul telefonic cu privire la costurile reparatiei.

Returnarea laptopului:

Returnarea laptopului catre dvs. se va face tot prin curier rapid cu taxa de transport suportata de Erika Power Systems S.R.L. si cu plata reparatiei ramburs.

Cu Service Laptop-uri (notebook) Constanta (Epsys)  ai garanția ca nu trebuie sa investești bani într-un laptop nou.

Cu ajutorul service-ului nostru economisești bani iar laptopul tau drag va fi din nou ca în prima zi. Spre deosebire de competitorii nostri, noi nu schimbam piesele, ci le reparam pentru ca ele sa funcționeze la capacitatea lor maxima. Apelează la serviciile noastre de service laptop și ai siguranța ca apelezi la cei mai buni profesioniști din domeniu. Si știi de ce? Pentru ca si alte firme de service laptop apeleaza la serviciile noastre.

Servicii oferite de Erika Power Systems:


 • Reballing Chipset Video

BGA REBALLING CONSTANTACea mai des întâlnită problema la laptop-uri este defectarea chipsetului video (placa video) datorita supraincalzirii acestora sau datorita acumulării de praf in zona ventilatorului ,ceea ce duce la dezlipirea sau defectarea acestuia, a northbridge-ului sau a southbridge-ului de pe placa de baza.

In cele mai multe cazuri aceasta este lipita pe placa de baza a laptopului astfel singura soluție recomandata de cele mai multe service-uri este înlocuirea plăcii de baza care de cele mai multe ori se apropie ca si cost de valoarea întregului laptop.

Exista totusi o solutie: dezlipirea si relipirea cipurilor cu ajutorul unor echipamente profesionale care sunt utilizate de catre noi. Înlocuirea cipurilor nu este similară cu înlocuirea unei baterii într-o lanternă, necesita echipamente specializate si tehnicieni bine pregatiti.

Mai multe detalii aici …

 • Inlocuire Display și/sau Invertor

Ecranul Laptopului este principalul mijloc de afișare a informațiilor și interacțiunii cu utilizatorul, astfel încât orice defecțiune apărută la ecranul LCD poate paraliza lucrul cu acel laptop. Ecranul LCD ( ecran cu cristale lichide ) este foarte sensibil la șocuri, vibrații puternice și chiar presiune. Laptopurile atât de tip notebook cât și netbook sunt foarte sensibile la aceste tipuri de evenimente. Service Laptop-uri (notebook) Constanta (Epsys) vă ajută să schimbați într-un timp scurt ecranul în funcție de disponibilitatea ecranului LCD în stoc.

Invertorul Laptopului exista in diverse forme si dimensiuni.Invertorul are functia de a alimenta cu energie electrica lampa display-ului de laptop.Acesta este montat in interiorul capacului de display de cele mai multe ori in partea de jos a display-ului.Invertorul transforma voltajul de putere mica oferit din placa de baza in voltaj de putere mare, necesar funcționari lampii display-ului. Atunci cand invertorul laptopului functioneaza in parametri normali, lampa dispaly-ului este alimentata bine si astfel display-ul laptopului primeste lumina necesara pentru a afisa o imagine corect luminoasa.

Defectarea invertorului are simtome similare defectarii lampii display-ului si de cele mai multe ori nu poti pune un diagnostic fara sa testezi pe rind cele doua componente.Va recomandam in acest caz sa ne contactati pentru o constatare.

 Alte servicii oferite:
 • Diagnosticare (este gratuita)
 • Upgrade componente laptop
 • Revizie Tehnica și Inlocuire Pasta Termoconductoare

Este o operațiune foarte importantă, care este ignorată de multi utilizatori. Necurăţarea la timp a ventilatoarelor, radiatoarelor poate duce cu ușurință la un defect grav din cauza supra-încălzirii.

În special dacă laptopul este folosit într-un mediu cu mult praf, sau ținut pe suprafețe care aduna praful, cum ar fi plapumă, canapea, covor etc.

Pentru transferul căldurii produsa de procesor (sau alte componente ”fierbinți”) la radiatorul sistemului de răcire se folosește un material termoconductor care are rolul de a îmbunătăți transferul termic prin umplerea golurilor dintre componenta și radiator. Cu timpul proprietățile termoconductoare ale substanței se diminuează și de aceea trebuie înlocuită.

Este recomandat ca o data la 6 luni sa se facă o revizie generala a sistemului de răcire, revizie ce consta in:
 • curățarea si gresarea ventilatorului
 • curățarea radiatorului
 • înlocuirea pastei termoconductoare de pe procesor
[nggallery id=2]

Alba, Arad, Bacău, Bihor, Bistriţa-Năsăud, Botoşani, Brăila, Braşov, Buzău, Călăraşi, Caraş-Severin, Cluj, Constanţa, Covasna, Dâmboviţa, Dolj, Galaţi, Giurgiu, Gorj, Harghita, Hunedoara, Ialomiţa, Iaşi, Ilfov, Maramureş, Mehedinţi, Mureş, Neamţ, Olt, Prahova, Sălaj, Satu Mare, Sibiu, Suceava, Teleorman, Timiş, Tulcea, Vâlcea, Vaslui, Vrancea