Daca laptopul tau te-a parasit cand ti-era lumea mai draga, atunci ai nevoie de Erika Power Systems. Tot ce trebuie  sa faci este sa il aduci la noi. Cea mai performanta echipa de tehnicieni service laptop va analiza situatia si va aplica tratamentul optim de reparatie laptop, iar apoi ti-l vom inapoia in cea mai buna forma.

Acum poti sa stai linistit, la Service Calculatoare Constanta  ai garantia ca nu trebuie sa investesti bani intr-un laptop nou.

Cu ajutorul service-ului nostru economisesti bani iar laptopul tau drag va fi din nou ca in prima zi. Spre deosebire de competitorii nostri, noi nu schimbam piesele, ci le reparam pentru ca ele sa functioneze la capacitatea lor maxima. Apeleaza la serviciile noastre de service laptop si ai siguranta ca apelezi la cei mai buni profesionisti din domeniu. Si stii de ce? Pentru ca si alte firme de service laptop apeleaza la serviciile noastre.

Servicii oferite de Erika Power Systems.


-Revizie Tehnica si Inlocuire Pasta Termoconductoare.

Este o operaţiune foarte importantă, care este ignorată de mulţi utilizatori. Necurăţarea la timp a ventilatoarelor, radiatoarelor poate duce cu uşurinţă la un defect grav din cauza supraîncălzirii.

În special dacă laptopul este folosit într-un mediu cu mult praf, sau ţinut pe suprafeţe ce aduna praful, cum ar fi plapumă, canapea, covor etc.

Pentru transferul caldurii produsa de procesor (sau alte componente ”fierbinti”) la radiatorul sistemului de racire se foloseste un material termoconductor care are rolul de a imbunatati transferul termic prin umplerea golurilor dintre componenta si radiator. Cu timpul proprietatile termoconductoare ale substantei se diminueaza si trebuie reaplicata pe cip.

Este recomandat ca odata la 6 luni sa se faca o revizie generala a sistemului de racire, revizie ce consta in:
-curatarea si gresarea ventilatorului
-curatarea radiatorului
-inlocuirea pastei termoconductoare de pe procesor
[nggallery id=2]
-Inlocuire Display si/sau Invertor.

       Ecranul Laptopului este principalul mijloc de afișare a informațiilor și interacțiunii cu utilizatorul, astfel încât orice defecțiune apărută la ecranul LCD poate paraliza lucrul cu acel laptop. Ecranul LCD ( ecran cu cristale lichide ) este foarte sensibil la șocuri, vibrații puternice și chiar presiune. Laptopurile atât de tip notebook cât și netbook sunt foarte sensibile la aceste tipuri de evenimente. Service Calculatoare Constanta vă ajută să schimbați într-un timp scurt ecranul în funcție de disponibilitatea ecranului LCD în stoc.

Invertorul Laptopului exista in diverse forme si dimensiuni.Invertorul are functia de a alimenta cu energie electrica lampa display-ului de laptop.Acesta este montat in interiorul capacului de display de cele mai multe ori in partea de jos a display-ului.

Invertorul transforma voltajul de putere mica oferit din placa de baza in voltaj de putere mare, necesar functionari lampii display-ului. Atunci cand invertorul laptopului functioneaza in parametri normali, lampa dispaly-ului este alimentata bine si astfel display-ul laptopului primeste lumina necesara pentru a afisa o imagine corect luminoasa.

Defectarea invertorului are simtome similare defectarii lampii display-ului si de cele mai multe ori nu poti pune un diagnostic fara sa testezi pe rind cele doua componente.Va recomandam in acest caz sa ne contactati pentru o constatare.

 Alte servicii oferite:
-Diagnosticare(este gratuita).
-Upgrade componente laptop.