312014Mar

Japan Display ar putea produce ecranul de 5,5 inch pentru iPhone 6

Nimeni nu stie cum va arata si ce ne va oferi viitorul iPhone 6, desi zvonuri despre acesta au tot fost. Insa doua vesti din Japonia ne pot pune in situatia de a sti cate ceva despre viitorul display cu care va sosi flagship-ul celor de la Apple.

In primul rand, Japan Display a anuntat ca a dezvoltat un display de 5,5 inch Quad HD, display cu o rezolutie de 1.440×2.560 pixeli, destinat, dupa cum spune compania, smartphone-urilor de top.

Apoi, Nikkei, importanta publicatie de business, anunta ca Japan Display va fi unul dintre principalii furnizori pentru urmatoarea generatie de iPhone. Raportul vorbeste atat de display-urile de 5,5 inch, cat si de cele de 4,7 inch, desi nu se spune care dintre furnizori si care dintre display-uri vor fi puse la dispozitie de acestia.

In plus, stim ca productia display-ului de 5,5 inch va incepe in aprilie, iar Apple a anuntat ca rezolutia viitorului iPhone va fi semnificativ mai mare decat cea a lui iPhone 5S, de 1.136×640 pixeli, astfel ca japonezii ar putea fi cei care sa doteze viitoarea generatie de telefoane a companiei din Cupertino.

Sursa: CnetRecomanda


  afisari

Source Article from http://www.hit.ro/telefoane-mobile/Japan-Display-ar-putea-produce-ecranul-de-5-5-inch-pentru-iPhone-6

Service Calculatoare Constanta – numarul 1 in servicii IT


Leave a Reply