In ultimii ani tastatura laptopului a devenit si un posibil scut impotriva accidentelor cu lichid varsat. Majoritatea sunt izolate si pot impiedica scurgerea de lichid catre celelalte componente electronice. Cu toate acestea primul lucru care trebuie facut in aceasta situatie este sa deconectam laptopul de la orice sursa de tensiune ( acumulator , alimentator ) si sa mergem cu acesta la service pentru diagnosticare si inlaturarea posibilelor pericole create de contactul cu lichid.

c123

Partea negativa este ca de cele mai multe ori , tastatura va trebui inlocuita dar nu trebuie sa va faceti griji pentru ca este o operatiune sigura si nu foarte costisitoare.

Sunt si situatii in care, din cauza uzurii, unul sau mai multe butoane se pot rupe. In unele cazuri se gasesc solutii de inlocuire a acestora, dar nu intotdeauna. Din pacate, tastaturile nu se pot repara daca au defecte create de contactul cu lichid.

c234

Va recomandam sa mergeti la service pentru operatiune de inlocuire deoarece un specialist va sti modalitatea de lucru corecta pentru fiecare model de laptop in parte.

345

c345

In acest moment, indiferent ca este vorba de : Laptop Hp, Laptop Dell, Laptop Compaq, Laptop Fujitsu, Laptopt Acer, Apple MacBook, Laptop Asus, Laptop IBM, Laptop Lenovo, Laptop Emachines,Laptop Toshiba,Laptop MSI ,la noi in service gasiti solutii rapide pentru remedierea defectului.