302013Sep

Industria de televizoare, intr-un declin puternic. Toshiba concediaza jumatate din angajatii acestei divizii

Grupul japonez Toshiba Corp. a anuntat luni ca va reduce la jumatate numarul angajatilor care se ocupa cu productia de televizoare prin inchiderea a doua din cele trei uzine din afara Japoniei la care asambleaza televizoare, transmite Reuters.

Toshiba a precizat ca vrea sa creasca, de la 40% pana la 70%, ponderea productiei de televizoare care va fi acordata subcontractantilor sai si, de asemenea, va concedia 3.000 de angajatii acestei divizii, dintre care 2.000 in strainatate.

Grupul Toshiba a incetat sa mai produca televizoare in Japonia in luna martie 2012 si in prezent mai are doar trei uzine la nivel mondial care se ocupa cu aceasta activitate, in Polonia, Indonezia si China. Pana la sfarsitul exercitiului fiscal curent, care se va incheia in luna martie 2014, doua din aceste uzine vor fi inchise.

Cititi mai mult despre “Industria de televizoare, intr-un declin puternic. Toshiba concediaza jumatate din angajatii acestei divizii” pe Business24Recomanda


  afisari

Source Article from http://www.hit.ro/stiinta-generala/Industria-de-televizoare-intr-un-declin-puternic-Toshiba-concediaza-jumatate-din-angajatii-acestei-divizii

Service Calculatoare Constanta – numarul 1 in servicii IT


Leave a Reply