Proiectoarele Acer din seria X1 dispun de performanţe remarcabile, culori bogate, o claritate superbă, divertisment 3D excelent şi o rată de refresh de 24 cadre pe secunda, pentru o adevarata experienţă cinematografică. O durata lunga de viata a lampii şi un design practic ce ajuta la inlocuirea usoara a lampii, menţin costurile de întreţinere reduse. In plus, tehnologia Acer EcoProjection reduce puterea în modul de aşteptare de la 5W la 1W, în timp ce tehnologia Acer ColorSafe pastreaza integritatea culorii imaginilor chiar şi după utilizarea îndelungată a proiectorului.

Specificatii :
Rezolutie nativa : 800x600pixeli.
Contrast: 10000:1.
Marime Imagine :29″ – 300″.
Distanta Imagine : 1.2 -11.3 m.
 
Conectori:
Dsub : Da.
S-Video : Da.
RS-232 : Da.

Ecranul reprezinta o constructie integra, alcatuita dintr-un tub metalic si un suport usor de transportat, care permite instalarea lui in orice incapere.

Se instaleaza in cateva clipe si permite sa lansati rapid prezentarea  Dvs. Posibilitatea reglarii inaltimii permite ajustarea dimensiunii ecranului in dependenta de distanta de proiectare. Este perfect pentru utilizarea in institutii de invatamint si in oficii sau sali de conferinte/prezentari.

Specificatii :
Latime : 1.80 m.
Inaltime : 1.80 m .
 
 
 
PREȚURI
Videoproiector + Panou proiectie + Laptop 200 RON / ZI
Videoproiector + Panou proiectie 120 RON / ZI
Videoproiector 80 RON / ZI
Panou proiectie 50 RON / ZI
Laptop 90 RON / ZI

NOTA: Preturile afișate nu includ TVA