302013Sep

In prima reclama la Windows 8.1 Microsoft pune accentul pe …butonul Start (VIDEO)

Microsoft a dat drumul unei campanii de promovare a update-ului Windows 8.1, care va ajunge pe piata in curand. Primul clip publicitar dedicat urmatorului produs nu arata foarte multe schimbari fata de versiunea Windows 8. In schimb, Microsoft arata in scurtul clip ca butonul Start a revenit in interfata sistemului de operare.

Nebunia care a luat nastre odata cu decizia Microsoft de a elimina din interfata Modern UI Start Menu-ul nu a fost anticipata deloc de companie, iar acum gigantul din Redmond face un pas inapoi si readuce Start-ul pe ecranul device-urilor sale, insa cu o functionalitate mult restransa fata de butonul cunoscut utilizatorilor de Windows.

Alte modificari care pot fi observate si in clipul publicitar al Microsoft sunt legate posibilitatea userilor de a personaliza ecranul de start si de multitasking-ul imbunatatit.

Cumpara de la Emag Microsoft Windows 8 Professional

Din pacate pentru cei care detin un Desktop fara touchscreen, modificarile propuse de Microsoft in Windows 8.1 sunt mai putin relevante.

Va reamintim ca Windows 8.1 va fi disponibil posesorilor de Windows 8 printr-un update ce va fi publicat in Windows Store din data de 18 octombrie.Recomanda


  afisari

Source Article from http://www.hit.ro/software/In-prima-reclama-la-Windows-8-1-Microsoft-pune-accentul-pe-butonul-Start-VIDEO

Service Calculatoare Constanta – numarul 1 in servicii IT


Leave a Reply