272013Sep

Imgur a depasit traficul Reddit, ajungand la 100 milioane vizitatori unici lunar

Creat initial ca site companion pentru incarcarea de poze pe Reddit, Imgur a stabilit un nou record de trafic prin atingerea numarului de 100 milioane vizitatori unici pe luna si 2 miliarde de vizionari de pagina pe zi.

Imgur a ajuns in top 30 al traficului in SUA, iar popularitatea sa se datoreaza in mare parte modului simplu de incarcare a pozelor, dar si componentelor sociale. Folosit la inceput de utilizatorii Reddit, Imgur a devenit un serviciu de stocare foto temporara tot mai popular.

Imgur

Traficul in crestere al Imgur se bazeaza pe mai multe componente: popularitatea aplicatiilor Android si iOS, dar si introducerea unor componente sociale, de comentarii la poze si crearea instanta de meme-uri.

Numarul de vizitatori unici al Imgur l-a depasit pe cel al Reddit, pe masura ce serviciul de upload foto devine tot mai popular si pe Twitter si Facebook. Planurile de viitor ale site-ului includ o unealta de generate de GIF-uri animate, dar fondatorul companiei sustine ca nu vom vedea vreodata filtre foto pe Imgur si nici clipuri video.

Sursa: VentureBeatRecomanda


  afisari

Source Article from http://www.hit.ro/stiinta-generala/Imgur-a-depasit-traficul-Reddit-ajungand-la-100-milioane-vizitatori-unici-lunar

Service Calculatoare Constanta – numarul 1 in servicii IT


Leave a Reply