302014May

HTC va lansa HTC M8 Vogue Edition pe 3 iunie

Desi se stia ca HTC pregateste o varianta de plastic a flagship-ului M8, pana acum nimeni nu a putut sa arunce o privire mai atenta la telefon.

Cum HTC pregateste lansarea pe 3 iunie, site-ul chinezesc al companiei a publicat si fotografiile acestuia, si amanunte despre telefon, acesta fiind oferit ca “giveaway” intr-o campanie de marketing. Intitulat “Vogue Edition”, telefonul, in culorile negru, alb, albastru sau rosu, adopta design-ul cunoscut de la M7, lansat anul trecut, iar carcasa din plastic ofera o experienta nu atat de neplacuta pe cat s-ar astepta.

Pagina confirma si unele dintre specificatiile tehnice, identice cu ale lui M8: Snapdragon 801 la 2.5GHz, o camera secundara de 5MP, BoomSound, difuzoare stereo. Nu exista nici un amanunt referitor la dimensiunea display-ului, dar zvonurile anterioare spun ca acesta va avea 5 inch, la fel ca si M8.

Singurul amanunt interesant este legat de pret, pentru ca HTC are o concurenta serioasa la acest capitol si va trebui sa plaseze telefonul intr-o zona de pret de unde sa fie preferat celorlalte smartphone-uri aflate pe piata.

Sursa: EngadgetRecomanda


  afisari

Source Article from http://www.hit.ro/telefoane-mobile/HTC-va-lansa-HTC-M8-Vogue-Edition-pe-3-iunie

Service Calculatoare Constanta – numarul 1 in servicii IT


Leave a Reply