312014Mar

HTC recunoaste ca a optimizat rezultatele benchmark ale HTC ONE M8

Daca Samsung a renuntat la practica optimizarii smartphone-urilor sale de top pentru rezultate mai bune in testele bechmark, decizie pe care am apreciat-o, iata ca HTC nu doar ca foloseste in continuare metoda, ci o promoveaza ca si cand ar fi ceva cu care se poate lauda.

Primele rezultate benchmark aparute pe internet chiar inainte de lansarea oficiala a noului flagship HTC aratau, in AnTuTu 4, ca HTC One M8 ofera cu peste 4000 de puncte mai mult decat Samsung Galaxy S5, principalul competitor. Informatia s-a dovedit a fi falsa dupa aparitia unui test similar, AnTuTu X, cu rezultate unde HTC One M8 obtine cu peste 5000 de puncte mai putin decat Samsung Galaxy S5. Rezultatul corect este dat de AnTuTu X, versiunea cea mai noua a aplicatiei de benchmark, pregatita special pentru a nu permite optimizarea performantelor.

Aparuta initial ca o speculatie, informatia referitoare la optimizarea HTC One M8 pentru obtinerea unor rezultate superioare in testele benchmark a fost confirmata cu foarte multa seninatate chiar de HTC, in urma unor solicitari ale CNET.

Iata raspunsul companiei la solicitarea jurnalistilor de la CNET: “(…) Testele Benchmark urmaresc sa stabileasca nivelul maxim de performanta pentru CPU si pentru GPU, intr-un mod similar testarii unui motor al unei masini sport si, prin urmare, inginerii nostri au optimizat hardware-ul in functie de anumite scenarii prestabilite pentru obtinerea celei mai bune performante. Oricine doreste sa obtina aceste rezultate poate apela la diferite metode de optimizare, disponibile prin diferite surse, desi nu credem ca va fi cazul”.

Comentariile va apartinRecomanda


  afisari

Source Article from http://www.hit.ro/stiinta-generala/HTC-recunoaste-ca-a-optimizat-rezultatele-benchmark-ale-HTC-ONE-M8

Service Calculatoare Constanta – numarul 1 in servicii IT


Leave a Reply