292013Nov

Grand Theft Auto: San Andreas soseste pe smartphone si tableta in luna decembrie

Lansat pe PlayStation 2 in 2004, Grand Theft Auto San Andreas soseste in varianta mobila pana la finalul anului. GTA San Andreas va fi disponibil pentru gadgeturile iOS, Android si Windows Phone.

RockStar Games crede ca jocul este cea mai aratoasa versiune a Grand Theft Auto San Andreas, iar in afara de grafica imbunatatita dezvoltatorul a optimizat cu atentie si modul de control pentru ecranul tactil.

Grand Theft Auto: San Andreas

Grand Theft Auto: San Andreas va fi compatibil chiar si cu multe controllere de gaming pentru iPhone. Jocul ajunge si pe platforma Android Kindle, dar RockStar Games nu a confirmat inca lista de gadgeturi compatibile cu jocul.

Noua grafica GTA San Andreas include umbre mai detaliate, culori mai pronuntate, iar personajele si masinile au beneficiat de aceeasi atentie la detalii. Dezvoltatorul nu a anuntat inca data exacta de lansare in decembrie si nici pretul noului joc.

Sursa: The VergeRecomanda


  afisari

Source Article from http://www.hit.ro/jocuri-console/Grand-Theft-Auto-San-Andreas-soseste-pe-smartphone-si-tableta-in-luna-decembrie

Service Calculatoare Constanta – numarul 1 in servicii IT


Leave a Reply