292012Oct

Google anulează o lansare din cauza uraganului, dar Nexus 7 apare pe piaţă


Uraganul Sandy încurcă planurile Google, care pregătise un eveniment dedicat noilor dispozitive Android. Gigantul IT a fost obligat să anuleze conferinţa de presă pregătită pentru luni, informează Fox News.

Deşi lumea trebuie să mai aştepte pentru a vedea tableta Google Nexus 10 şi noul telefon Nexus 4, unele dintre produsele care urmau a fi lansate în cadrul evenimentului au ajuns deja pe piaţă.

Noua tabletă Google Nexus 7 32 GB şi-a făcut loc în oferta retailerului american Home Depot, unde a luat locul variantei 16 GB la preţul de 249 de dolari, trimiţând-o pe aceasta la 199 de dolari, o reducere de 20 %.

Cu un display de 7 inchi, rezoluţie 1.280 X 800, procesor quad-core Tegra 3, 1 GB de RAM şi sistem de operare Android 4.1 Jelly Bean, tabletele Google au devenit cel mai atractiv grup de pe piaţă, oferind unul dintre cele mai bune rapoarte preţ-calitate de pe piaţa tabletelor.

Source Article from http://www.antena3.ro/high-tech/google-anuleaza-o-lansare-din-cauza-uraganului-dar-nexus-7-apare-pe-piata-189894.html

Service Calculatoare Constanta – numarul 1 in servicii IT


Leave a Reply