272015Jan

Gartner: 25 de miliarde de device-uri vor fi conectate pana in 2020

4,9 miliarde de dispozitive din întreaga lume vor fi conectate la retea sau la Internet pana la finele acestui an, in crestere cu 30% comparativ cu 2014, urmand ca pana in 2020 cifra sa ajunga la 25 de miliarde, potrivit estimarilor companiei Gartner, citata de Agerpres.

De asemenea, Gartner prognozeaza ca 250 de milioane de vehicule, sau o cincime din vehiculele in circulatie la nivel global, se vor numara in 2020 printre dispozitivele conectate wireless. Proliferarea vehiculelor conectate va avea implicatii majore asupra serviciilor oferite utilizatorilor.

“Masina conectata este deja o realitate iar conectivitatea wireless se extinde rapid de la modelele de lux si marcile premium spre modelele de volum mare”, a declarat directorul de cercetare de la Gartner, James F. Hines. “Cresterea consumului de continut digital in vehicul va stimula cererea pentru sisteme mai sofisticate de infotainment”, a adaugat reprezentantul Gartner.

Cititi in continuare pe Agerpres.Recomanda


  afisari

Source Article from http://www.hit.ro/stiinta-generala/Gartner-25-de-miliarde-de-device-uri-vor-fi-conectate-pana-in-2020

Service Calculatoare Constanta – numarul 1 in servicii IT


Leave a Reply