302013Aug

Garmin lanseaza doua noi GPS-uri pentru biciclisti

GPS-ul poate fi la fel de important pentru biciclisti ca si pentru soferi, iar Garmin lanseaza doua dispozitive noi care sunt extrem de utile si pe doua roti. Noile GPS-uri Garmin, Edge Touring si Edge Touring Plus, ofera optiuni de navigare complexe pentru navetisti, sportivi de performanta sau pasionatii de mountain biking.

Gadgeturile Garmin sunt rezistente la apa includ o functionalitate completa de GPS, adaptata special nevoilor biciclistilor. Ecranul tactil de 2,6 inci poate fi utilizat si atunci cand este ud sau cand biciclistul poarta manusi, iar GPS-urile Garmin pentru bicicleta au si un sistem de prindere universal, care permite mutarea lor cu usurinta de pe o bicicleta pe alta.

Cumparati de la eMAG produse din Gama GPS la preturi speciale

GPS Garmin Edge Touring

Garmin Edge Touring include o baterie cu autonomie de 17 ore, care poate fi extinsa cu inca 20 ore prin utilizarea unui acumulator extern cu incarcare solara. GPS-urile pentru biciclisti includ si harti pr-instalate, cu detalii despre atractii locale si durata medie a traseelor selectate.

Promovat ca versiune premium, Garmin Edge Touring Plus include alte optiuni utile pentru sportivii de performanta: un altimetru barometric, care masoara datele exacte despre urcarea si coborarea in altitudine, alaturi de un monitor pentru puls si compatibilitate ANT.

Garmin nu a oferit o data de lansare concreta, dar cele doua GPS-uri pentru biciclisti vor sosi pe piata in aceasta toamna la preturile de 250 si 300 dolari.

Sursa: ElectronistaRecomanda


  afisari

Source Article from http://www.hit.ro/stiinta-generala/Garmin-lanseaza-doua-noi-GPS-uri-pentru-biciclisti

Service Calculatoare Constanta – numarul 1 in servicii IT


Leave a Reply