292014Dec

FBI ofera o recompensa de un milion de dolari pentru prinderea unui "hacker" roman

FBI ofera o recompensa de un milion de dolari celui care reuseste sa il prinda pe cel mai vanat hacker roman, cautat de ani de zile fara succes.

Este vorba despre Nicolae Popescu, un barbat in varsta de 34 de ani din Alexandria, judetul Teleorman, capturat in timpul unei operatiuni internationale de destructurare a unei grupari de licitatori online.

Instanta din New York a emis mandat de arestare pe numele lui, pentru infractiuni ca transferuri frauduloase, spalare de bani, falsificare de pasapoarte si trafic cu insemne contrafacute, se arata pe site-ul FBI.

Mai exact, anchetatorii au sustinut ca reteaua condusa de Popescu reusise sa puna la punct o schema de frauda cibernetica prin care diverse bunuri, printre care masini sau barci, erau vandute la preturi foarte mari, desi ele nu existau in realitate.

Cunoscut si sub numele de Nicolae Petrache, Nae Popescu, Nae sau Stoichitoiu, barbatul a reusit sa scape in ziua in care la Tribunalul Valcea se judeca cererea de arestare preventiva.

Cititi in continuare pe acest subiect pe Ziare.com.Recomanda


  afisari

Source Article from http://www.hit.ro/stiinta-generala/FBI-ofera-o-recompensa-de-un-milion-de-dolari-pentru-prinderea-unui-hacker-roman

Service Calculatoare Constanta – numarul 1 in servicii IT


Leave a Reply