272012Dec

Era smartphone-ului APUNE. Apple lucrează deja la ceea ce va deveni GADGETUL VIITORULUI


Gigantul Apple lucrează la un nou produs care ar putea să înlocuiască smartphone-urile. Este vorba despre un computer watch cu ecran de 1,5 inci (3,8 centimetri), potrivit unor surse din rândul furnizorilor asiatici ai Apple.
   
Intel şi Apple lucrează la un ceas iOS cu Bluetooth şi ecran de 1,5 inci, au declarat două surse pentru portalul chinez Tech163.com, preluat de Business Insider.
   
“Zvonurile misterioase care apar din Asia trebuie primite cu precauţie. (…) Conceptul de computer portabil este însă popular în rândul celor pasionaţi de tehnologie”, scrie Business Insider. Aceasta este o linie de produse pe care Apple ar putea intra, afirmă Gene Munster, analist la firma de cercetare Piper Jaffray.

 

Consumatorii sunt deja interesaţi de un ceas iOS. Potrivit portalului NextWeb, 70.000 de persoane au contribuit pe platforma pe Kickstarter.com la o finanţare de 10 milioane de dolari pentru dezvoltarea unui ceas, numit Pebble, care să se conecteze la iPhone.
   
Un alt argument în favoarea unui astfel de proiect ar fi că Apple cheltuieşte miliarde de dolari pe proiecte despre care nimeni nu ştie nimic în afara companiei, potrivit Business Insider.
   
Potrivit surselor, Intel ar fi propus conceptul celor de la Apple, care ar fi acum interesaţi să fabrice un astfel de dispozitiv. În mod obişnuit, Apple îşi proiectează produsele, după care caută furnizori.
   
De asemenea, actualele produse iOS ale Apple, inclusiv iPad şi iPhone, folosesc cipuri ARM şi nu Intel.
   
Faptul că Apple lucrează la un asemenea proiect nu ar trebui să surprindă. Apple a devenit în ultimii ani cea mai valoroasă companie din lume pentru că a fost dispusă să-şi canibalizeze propriile produse, afirmă Munster. iPhone a preluat afacerile iPod, iar iPad înlocuieşte computerele Mac şi laptopurile.
   
   

Source Article from http://www.antena3.ro/high-tech/era-smartphone-ului-apune-apple-lucreaza-deja-la-ceea-ce-va-deveni-gadgetul-viitorului-197362.html

Service Calculatoare Constanta – numarul 1 in servicii IT


Leave a Reply