292012Aug

Dispozitivul care transformă o plimbare cu bicicleta în alimentarea telefonului mobil


Cum luminile moderne pentru biciclete sunt alimentate fie de baterii fie de energia solară, dinamurile montate la roţi, folosite în trecut pentru a furniza electricitate farurilor, au dispărut din peisaj.

BikeConsole
, o companie americană readuce dinamul în centrul atenţiei, realizând un dispozitiv care, montat pe roata unei biciclete poate încărcă orice dispozitiv care se alimentează cu ajutorul unui cablu USB.

“Tigra Dynamo Bike Charger” este un dinam cu mai multe aplicaţii, are LED-uri în faţă şi în spate pentru a lumina şi două sloturi USB pentru a încărca orice gadget are nevoie de un plus de energie.

Conform producătorilor, dinamul poate încărca integral bateria oricărui telefon pe parcursul unei plimbări de două-trei ore, este mult mai uşor decât alte produse similare, se intalează foate uşor, începe să funcţioneze la 5 km/h şi este la capacitate maximă la 20 de km/h.

Dinamul se livrează din Statele Unite şi preţul de bază este 99 de dolari.

Source Article from http://www.antena3.ro/high-tech/dispozitivul-care-transforma-o-plimbare-cu-bicicleta-in-alimentarea-telefonului-mobil-181905.html


Leave a Reply