272012Nov

Cum se schimbă piaţa pentru a te determina să scoţi banii din buzunare. iPhone-ul LOW COST


Operatorii de telefonie mobila au incercat sa gaseasca tot felul de solutii pentru a face iPhone-ul cat mai accesibil. Abonamente cat mai variate, puncte de loialitate sau oferte promotionale.

Cu toate acestea, iPhone-ul ramane un gadget mult dorit, insa nu atat de accesibil cand vorbim de pret. Apple ar putea produce o versiune low cost a iPhone-ului, pentru a-si mari numarul de clienti , in urmatorii doi ani, spune analistul Gene Munster pentru Business Insider. Aceasta varianta de smartphone marca Apple ar costa in jur de 200 de dolari.

iPhone-ul low cost va fi comercializat initial pe pietele din India si China, tari cu un potential mare de clienti , aproximativ 3 miliarde. In aceste tari, operatorii de telefonie mobila nu ofera iPhone-ul la un pret mai redus celor care vor sa isi faca abonamente mai scumpe, motiv pentru care iPhone nu este atat de cautat pe aceste piete.

Citeşte mai multe despre acest subiect, pe
www.incomemagazine.ro

Source Article from http://www.antena3.ro/high-tech/cum-se-schimba-piata-pentru-a-te-determina-sa-scoti-banii-din-buzunare-iphone-ul-low-cost-193634.html

Service Calculatoare Constanta – numarul 1 in servicii IT


Leave a Reply