312013Jul

Chinezii vor lansa cel mai subtire smartphone din lume: profil de 6mm

Smartphone-urile no-name produse in China concureaza deja, din multe puncte de vedere, cu terminalele de top ale companiilor cu renume.

Dupa cum stiti, primul pas a fost facut prin adoptarea design-ului unor varfuri de gama ale Samsung. Insa chinezii pluseaza si propun acum, prin intermediul producatorului BBK, cel mai subtire smartphone cu Android din lume.

Vivo X3 de la BBK va lansa in acesta luna un smartphone cu un profil de doar 6mm, mai subtire chiar si decat a 5-a generatie4 de iPod Touch!

Din pacate, nu stim inca niciun fel de detaliu legat de specificatiile hardwre ale Vivo X3. Din imaginile publicate de Gizmochina se poate deduce ca smartphone-ul va avea un display de cel putin 4,7 inci.

(Vivo X3 vs. Samsung Galaxy S4)

Trebuie sa spunem ca o privire pragmatica aruncata asupra acestui trend de lansare a unor terminale ultra-subtiri ar trebui sa aiba si o componenta practica. Momentan, nu o deslusim si se pare ca multi producatori tind sa exagereze pe parte de design, uitand de aspectul ergonomic. Un exemplu este ca smartphone-urile cu profil extrem de subtire nu permit integrarea in carcasa a mufei de 3,5mm pentru casti, fiind necesara utilizarea unui adaptor separat…
Recomanda


  afisari

Source Article from http://www.hit.ro/telefoane-mobile/Chinezii-vor-lansa-cel-mai-subtire-smartphone-din-lume-profil-de-6mm

Service Calculatoare Constanta – numarul 1 in servicii IT


Leave a Reply