292014Dec

Cele mai bune oferte de sfarsit de an. Ce reduceri ofera principalii retaileri

Revenim astazi cu un ultim articol pentru 2014 referitor la promotiile oferite de magazinele online, promotii peste care ar trebui sa aruncati o privire, daca intentionati sa cumparati produse IT&C si foto. Am selectat pentru voi categoriile de produse care beneficiaza in aceasta perioada de cele mai mari reduceri de pret si cateva oferte punctuale.

CEL.ro – preturi tentante la routere, televizoare si laptopuri

CEL.ro desfasoara in aceasta perioada o campanie de reduceri de sfarsit de an cu preturi bune pentru o serie de produse din categoriile routere, televizore si laptopuri. Din categoria Routere Wireless am selectat TP-Link TL-WR841N, care poate fi cumparat cu doar 74 de lei, cu o reducere de 32% fata de pretul de lista.

De asemenea, ne-a atras atentia si laptopul Lenovo IdeaPad Z50-70, cu procesor Intel i7-4510U, 8G RAM, 1TB stocare si display FullHD, care poate fi achizitionat la pretul de 2.999 lei (fata de pretul de lista de 3.499 lei).

Tot din oferta CEL.ro putem recomanda televizorul Smart 3D Sharp LC-50LE760E (generatie 2014), cu diagonala de 127cm si rezolutie FullHD, ce poate fi comandat la pretul de 2.599 lei, fata de pretul de lista de 3.599 lei.

eMAG – promotii de sfarsit de an la monitoare, tablete si telefoane

eMAG a demarat o noua campanie pe care o intituleaza chiar “Promotiile de sfarsit de an” si prin care oera reduceri la majoritatea categoriilor de produse comercializate.

Cele mai ofertante produse sunt cele din categoriile Monitoare, Tablete, Telefoane Mobile, Televizoare si aparate foto. eMag ofera in aceasta saptamana reduceri de pana la 51% la Monitoare, 42% la tablete, 35% la Telefoane mobile, 47% la Televizoare si 48% la aparate foto mirorrless.

Flanco a demarat campania “Reduceri de sfarsit de an”

Si Flanco are in desfasurare in aceasta saptamana o campanie de reduceri de sfarsit de an. Din oferta retailerului, ne-a atras atentia Camera web HD Logitech B910 care poate fi achizitionata cu un pret redus cu 60%, respectiv 139 de lei, fata de pretul de lista de 349 de lei. De asemenea, o promotie care merita atentie este la laptopurile Toshiba la care primiti cadou la achizitionare o tableta sub acelasi brand, cu Windows 8.1. Este vorba despre Toshiba WT7-C-100, care costa, cumparata separat, 599 lei.Recomanda


  afisari

Source Article from http://www.hit.ro/stiinta-generala/Cele-mai-bune-oferte-de-sfarsit-de-an-Ce-reduceri-ofera-principalii-retaileri

Service Calculatoare Constanta – numarul 1 in servicii IT


Leave a Reply