272013Nov

Ceasul inteligent Appscomm Fashioncomm A1, primul gadget cu Qualcomm Mirasol

Appscomm Fashioncomm A1 este primul smartwatch care utilizeaza noul ecran Mirasol dezvoltat de Qualcomm. Ceasul inteligent va fi lansat in China si include si slot pentru card micro SIM, transformand practic gadgetul intr-un smartphone la incheietura mainii.

Noul Appscomm Fashioncomm A1 are un ecran de 1,55 inci si display-ul MEMS cu tehnologia Mirasol, care permite iluminarea continua a display-ului cu o autonomie crescuta fata de ecranele obisnuite.

Appscomm Fashioncomm A1

Qualcomm a anuntat utilizarea ecranului Mirasol si in propriul smartwatch, Toq, care urmeaza sa fie lansat la inceputul lunii decembrie. Spre deosebire de ceasul inteligent al companiei americane, Appscomm Fashioncomm A1 poate fi utilizat si pentru efectuarea de convorbiri fara conectarea la un smartphone.

Noul smartwatch Appscomm are conectivitate Bluetooth, pedometru si chiar o camera de 2MP. Acumulatorul de 450mAh ofera o autonomie de pana la 190 de ore, iar pretul gadgetului disponibil deja pentru precomanda este de aproximativ 213 dolari.

Sursa: EngadgetRecomanda


  afisari

Source Article from http://www.hit.ro/stiinta-generala/Ceasul-inteligent-Appscomm-Fashioncomm-A1-primul-gadget-cu-Qualcomm-Mirasol

Service Calculatoare Constanta – numarul 1 in servicii IT


Leave a Reply