262015Jan

Apple va lansa Apple Watch si noul MacBook Air de 12 inch in acest trimestru

Apple va lansa Apple Watch si noul MacBook Air de 12 inch in ultima parte a acestui trimestru, estimeaza unul dintre cei mai credibili analisti, Ming-Chi Kuo, care a reusit anterior sa faca predictii corecte referitoare la lansarile companiei americane.

Potrivit afirmatiilor lui Ming-Chi Kuo, ceasul inteligent al Apple, Apple Watch, unul dintre cele mai asteptate gadgeturi wearable din acest an, va deveni disponibil comercial incepand cu luna martie.

Analistul face si estimari privind volumul de vanzari pentru ceasul inteligent: Apple ar putea comercializa 2,5 milioane de unitati de Apple Watch in doar cateva saptamani de la lansarea device-ului.

Compania condusa de Tim Cook va prezenta, tot pana la sfarsitul acestui trimestru, si noul MacBook Air cu ecran de 12 inch, model anticipat deja in mai multe articole aparute online in ultima perioada si care pare sa fi fost dezvaluit si in cateva fotografii.

Analistul nu face referire insa la o data concreta de lansare comerciala pentru Apple MacBook Air 12, model care va dispune de tehnologie de display Retina. Nu in ultimul rand, se pare ca noul ultrabook al Apple a intrat deja in productie.

Surse: Ubergizmo, 9to5macRecomanda


  afisari

Source Article from http://www.hit.ro/stiinta-generala/Apple-va-lansa-Apple-Watch-si-noul-MacBook-Air-de-12-inch-in-acest-trimestru

Service Calculatoare Constanta – numarul 1 in servicii IT


Leave a Reply