272013Sep

Aniversare Google: 15 ani in care a schimbat fata internetului (VIDEO)

Google sarbatoreste vineri, 27 septembrie, 15 ani de existenta printr-un doodle interactiv, mai precis un joc prin care utilizatorii pot obtine cat mai multe dulciuri virtuale lovind intr-o “pinata” mexicana in forma de stea.

Denumit initial BackRub si avand sediul intr-un garajul din Menlo Park, California, Google a fost creat de studentii la doctorat Larry Page si Serghei Brin in 1998, ca parte dintr-un proiect de cercetare, scrie independent.co.uk.

De atunci, Google a devenit cel mai vizitat website din lume, iar fondatorii sai, multimiliardari.

Data exacta a zilei de nastere a motorului de cautare constituie de mult timp un subiect de dezbatere, noteaza in continuare The Independent. Unii analisti considera ca o zi de nastere mai adecvata ar fi 7 septembrie, data la care website-ul ar fi fost integrat, sau 15 septembrie, ziua care marcheaza inregistrarea domeniului Google.com.

Cititi mai multe despre “Aniversare Google: 15 ani in care a schimbat fata internetului (VIDEO)” pe Business24.Recomanda


  afisari

Source Article from http://www.hit.ro/stiinta-generala/Aniversare-Google-15-ani-in-care-a-schimbat-fata-internetului-VIDEO

Service Calculatoare Constanta – numarul 1 in servicii IT


Leave a Reply